• iterna ApS, c/o Kontorfællesskabet ARKEN, Orla Lehmannsgade 5, 4. 7100 Vejle (+45)23804077 iterna@iterna.dk
 • et unikt skemalægningsprogram
 • Unikt værktøj for skemalæggere

  foto_11

   

  tplan er et højtydende skemalægningssystem, som skemalæggere kan anvende til at lægge skolers grundskemaer og optimere anvendelsen af undervisere, fag, klasser, hold, lokaler og andre knappe ressourcer. tplan lægger grundskemaer primært under hensyn til elever og studerendes behov for kompakte skemaer og dernæst under hensyn til underviseres behov for individuel tilrettelæggelse.

  Fordele:

  ♦ Anvendes uafhængigt af studieadministrativt system, men importerer fra/eksporterer til en flerhed, herunder Lectio og LUDUS. Og Excel, naturligvis.

  ♦ Deterministisk system (i modsætning til stokastisk). Resultater kan fastholdes og genskabes i ethvert trin af processen. Man kan prøve sig frem.

  ♦ Bygger på optimering af ressourcer, herunder lærere, lokaler, klasser, hold, blokke/bånd. Elevdata er ikke påkrævede.

  ♦ Tidsbesparende. Leverer forslag til grundskema og overblik på få minutter.

  ♦ Omfattende og hurtig personlig support (mail, tlf. fjernstyring).

  ♦ Jævnlig kursusaktivitet.

  ♦ Jævnligt nyhedsbrev. Tilmeld her.

   

  iterna forhandler tplan for Harald Michalsen a/s og LS-Data, hvor Lasse Storr-Hansen løbende udvikler den grafiske brugerflade. Programmet bruges især i gymnasier, HF og VUC i Danmark, Grønland og Færøerne.

   

  Samarbejdet mellem Harald Michalsen, LS-Data og iterna omfatter eneforhandling i Danmark Grønland og Færørerne, udvikling, salg, markedsføring, support og kursusvirksomhed.