• iterna ApS, c/o Kontorfællesskabet ARKEN, Orla Lehmannsgade 5, 4. 7100 Vejle (+45)23804077 iterna@iterna.dk
 • et unikt skemalægningsprogram
 • Unikt værktøj for skemalæggere

  foto_11

   

  tplan er et højtydende skemalægningssystem, som skemalæggere kan anvende til at lægge skolers grundskemaer og optimere anvendelsen af undervisere, fag, klasser, hold, lokaler og andre knappe ressourcer. tplan lægger grundskemaer primært under hensyn til elever og studerendes behov for kompakte skemaer og dernæst under hensyn til underviseres behov for individuel tilrettelæggelse.

   

  tplan er et såkaldt deterministisk system (i modsætning til stokastiske). Systemet gør det muligt at fastholde og genskabe alle trin i skemalægningsprocessen. Dermed er tplan det perfekte simuleringsværktøj forud for publicering af grundskema via en flerhed af studieadministrative systemer, fx Lectio og LUDUS.

   

  iterna forhandler tplan for Harald Michalsen a/s og LS-Data, hvor Lasse Storr-Hansen løbende udvikler den grafiske brugerflade. Programmet bruges især i gymnasier, HF og VUC i Danmark.

   

  Samarbejdet mellem Harald Michalsen og iterna omfatter eneforhandling i Danmark, udvikling, salg, markedsføring, support og kursusvirksomhed.